Örebro Futsal Club

Man knivrånad i bostadsområdet Oxhagen i Örebro

En man blev sent på torsdagskvällen utsatt för ett personrån på Torfalkgatan i bostadsområdet Oxhagen

· Publicerad: 15 juni 2017 · 22.33.

Polisen larmas till området Oxhagen vid 20:30 tiden på torsdagen efter att en person blivit utsatt för ett personrån.

Det skall vara en man som har blivit rånad av två andra personer. Gärningsmännen skall enligt uppgifter från polisen ha hotat mannen med kniv och tilltvingat sig bland annat smycken och eventuellt annat gods.

Annons ▾

Polisen söker i närområdet efter dom två rånarna, inget gripande har ännu gjorts klockan 22:28 på torsdagskvällen. Om du bevittnat något som kan ha samband med rånet eller eventuellt har uppgifter om händelsen i Oxhagen – kontakta polisen via telefon 11414.

FIKK - För att alla behövs