Klubben MILF MC samlade in över 20000 kronor till Kvinnohuset i Örebro

Vädret på topp och solskensleenden på ”Girls on Bikes for a good cause” hos klubben MILF MC

· Publicerad: 17 juni 2017 · 22.18.
MILF MC

Det är inte förutan vi kan konstatera att lördagens evenemang ”Girls on Bikes for a good cause” blev en succe.

Välgörande insamling till Kvinnohuset i Örebro

Medlemmar från flertal motorcykelklubbar, prospect, hangaround, supportrar och anhöriga; Man samlades under lördagen från 12-tiden på klubben MILF MC för den årliga sammankomsten och välgörande insamlingen till Kvinnohuset i Örebro.

Annons ▾

– Vi från klubben samlas tillsammans med flera andra denna dag för att uppmärksamma ROKS som är ”Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige”. Vi samlar in pengar som sedan skänks oavkortat till Kvinnohuset i Örebro.

Fokus på umgänge – mingel, idag är en ny dag

Det har varit fokus på umgänge, alla är återigen glada att träffa varandra. Vissa kanske sågs redan igår, men idag är det en ny dag. Man märker av att det pustas ut – man lämnar det organiserade kaos som skötts så väl fram till denna dag. Det är sannolikt en otrolig nervositet att allt fungerar, ända in på metrologiskt plan för att avslutande motorcykelkortege ska vara genomförbar.

Hur många slantar har det samlats in?

Alla kom fram för att hälsa

Vi på Örebro Tribune blev så väl mottagna, fikat var framdukat och alla kom i sin takt fram för att hälsa. Feedback kring senaste artikel, detta gör oss gott.

Det blev perfekt väder! Så innåt varmt att skuggplatserna var guld värda på den stora planen utanför klubbhuset. Bittan som är president i MILF MC berättar att betaltjänsten Swish som man annonserat om har gjort man passerat förra året insamlade pengar. Euforin byggs upp redan nu, varje krona är en hjälpande krona.

MILF MC

Bröder och systrar

Mingel och åter mer mingel – jag har inte befunnit mig tidigare där jag känner av sådan starka känslor av bröder och systrar.

Vinster delas ut efter lotteriet som vandrat runt, MILF MC är en vinstmaskin och många vinnare vandrar med breda leenden iväg för att spänna fast sina vinster.

Samling åter igen för att MILF MC som klubb ska överlämna dagens insamlade pengar till Kvinnohusets ordförande Britten Uhlin. President Bittan kan inte hålla tårarna tillbaka när hon stolt berättar att dagen inbringat rekordbelopp 18772 kronor till Kvinnohuset i Örebro. Fler följer denna känslostorm uppe på scenen.

På söndagen via klubbens hemsida på Facebook så meddelas det att slutsumman av insamlingen sträcker sig till 20072 kronor.

MILF MC

Dagen avslutas med ett run, en motorcykelkortege i strålande solsken med dom kvinnliga förarna i täten.

Återigen tack till klubben MILF MC för vi fick komma och för ert stora engagemang.

FIKK - För att alla behövs