Örebro Futsal Club

Succé för Tjo i Tjögsta – nu presenteras sommarens artister

Tre härliga sommarkvällar i gemytlig lantmiljö, vid Ladan 1917 i närheten av Tjugestasjön

- .
Tjo i Tjögsta

Njut av lokala smaker, lokalproducerad öl till tonerna av fantastiska artister

Det känns verkligen jättekul att intresset för Tjo i Tjögsta har varit så stort, det ska bli så härligt och träffa alla underbara besökare i sommar. Vi trodde aldrig att trycket på biljetterna skulle vara såhär stort. Kul att skapa en ny konsertscen i Glanshammar utanför Örebro.

– När vi kom upp över tusen sålda biljetter så bestämde vi oss för att bjuda på något extra för besökarna i sommar. Vi är så glada att kunna presentera det här programmet idag under tisdagen. Vi har även några smällkarameller som släpps inom kort, säger Björn Wallgren från Lycklig Produktion.

Annons ▾

– Förutom massa bra musik så kommer det även finnas en fantastisk matmeny och en egenproducerad öl (Åby Pale Ale ). Vi ser fram emot och träffa alla härliga besökare i sommar, berättar Ki Sandholm från East West.

Sommarens artister för Tjo i Tjögsta

I sommar kommer du bland annat kunna se dessa artister på Tjo i Tjögsta: Doug Seegers, Larz Kristerz, Thomas Di Leva, Stiko Per Larsson, The Bland, Mohlavyr, The Old Spares, Drottningen / Ina Knutsson, Bara Jonson And Free med flera.

I skivtältet under sommar så spelar: Niclas Jonsson & Mikael Lehikoinen från Klubb Mono, Torbjörn Larsson (Uncle Bop) från Music Club Americana / Rootsy Live Örebro, Tobba Andersson från Zorch Productions och musikern och låtskrivaren Mathilda Wahlstedt!

Tjo i Tjögsta innebär musik, mat och gemenskap i sommar!

Tre härliga sommarkvällar i gemytlig lantmiljö, vid Ladan 1917 i närheten av Tjugestasjön utanför Glanshammar. Njut av lokala smaker, lokalproducerad öl till tonerna av fantastiska artister. Ta cykeln eller åk med våra Tjo i Tjögstabussar som avgår ifrån Örebro.

FIKK - För att alla behövs