Örebro Futsal Club

Sommarplågor behöver inte alls innebära en plåga

Sommar, sommarplågor – se och hör den svenska versionen av ”Despacito” framförd av artisterna Tarequito och Maysa Chouba

- .
Despacito

Sommar innebär för mig semester och lov, detta kryddas förhoppningsvis med massor av sol, värme och ljust sinne. I år har vi även fått ”Despacito” som tagit internet med storm.

Svenska versionen av Despacito

Den svenska versionen av Despacito, som du kan höra här och framförd av artisterna Tarequito och Maysa Chouba har på endast ett par dagar gjort stor succé med nästan 300 000 visningar på Youtube. Jag är en av dom som fastnat för låten och nynnande rör jag mig numera fram, sommar, sommarplåga. Despa…

Annons ▾

Originalversionen av hiten med de puertoricanska artisterna Luis Fonsi och Daddy Yankee kom ut i vintras och gjorde genast stor succé på många topplistor världen över. Musikvideon är bland de mest sedda på Youtube någonsin, stoltserandes med fler än två miljarder visningar.

Se och hör originalversionen med artisterna Luis Fonsi och Daddy Yankee

FIKK - För att alla behövs