Örebro Futsal Club

Flera samtal till polisen om misshandel i bostadsområdet Varberga

Flertal samtal inkommer till polisen vid 19-tiden under måndagskvällen – bråk och pågående misshandel i Varberga centrum

· Publicerad: 26 juni 2017 · 19.11.

Polisen får vid 19-tiden på måndagskvällen in flertal samtal om en pågående misshandel i Varberga centrum. Enligt vittnen vara minst en person, slagit och sparkat en annan person i Varberga centrum. Misstänkta gärningsmannen skall ha lämnat platsen i en silverfärgad bil.

Flera polispatruller söker av i närområdet efter den aktuella silverfärgade personbilen och dess förare. Det finns inga uppgifter om den misshandlade personen skadats, detta då personen har lämnat platsen innan polisen anländer till området Varberga i Örebro.

Annons ▾

FIKK - För att alla behövs