Örebro Futsal Club

Polis utlarmade till Vretstorp efter samtal om bråk i bostad

Tre polispatruller kallades hastigt till Vretstorp under måndagskvällen efter larm om bråk i en bostad.

· Publicerad: 26 juni 2017 · 21.36.

Flertal polispatruller kallades under måndagskvällen till Vretstorp efter att det inkommit larm om ett bråk i en bostad. Efter tips till redaktionen så var det tre polisfordon med blåljus som hastigt anlände till orten Vretstorp i södra länsdelarna. Enligt vakthavande polisbefäl i Örebro så handlar det om ett bråk i nära relation.

En person lämnar tillsammans med polis

– Det är lugnt på platsen, vi är på väg att lämna meddelar polisen. Enligt obekräftade uppgifter så är ingen person gripen, men en av dom inblandade har fått skjuts av polispatrull ifrån platsen, säger ett vittne till Örebro Tribune.

Annons ▾

FIKK - För att alla behövs