Örebro Futsal Club

Trafikolycka på väg 51 vid Pålsboda – Motorcyklist körde in i personbil

Trafikolycka mellan bilist och en motorcyklist på väg 51 – vägen avstängd under räddningsarbetet

· Publicerad: 29 juni 2017 · 19.55.
Trafikolycka-Arkivbild

Det inträffade strax innan 19-tiden på torsdagskvällen en trafikolycka, enligt SOS Alarm är det två fordon som kolliderat. Räddningstjänsten kallas tillsammans med polis och ambulans ut vid klockan 18.53 till olycksplatsen på väg 51 utanför Pålsboda.

En motorcyklist har kört in i en personbil med tillkopplat släp. Enligt polisen har olyckan inträffat när personbilen gjort en vänstersväng och motorcyklisten har då kört in i släpet. Trafikverket rapporterar att väg 51 är avstängd i båda riktningarna under räddningsarbeten från Pålsboda N till Pettersborg fram till 20-tiden.

Annons ▾

FIKK - För att alla behövs