Örebro Futsal Club

13-årig flicka allvarligt skadad efter misshandel i Varberga

Flicka slagen i huvudet med tillhygge vid Varbergaskolan – vårdas på USÖ

· Publicerad: 5 juli 2017 · 11.10.
Polis-Arkivbild

En flicka vårdas sedan tisdagskvällen på Universitetssjukhuset i Örebro med allvarliga skador efter att hon blivit slagen i huvudet. Det är oklart hur misshandeln gick till, men hon blev slagen med ett tillhygge vid Varbergaskolan i Örebro på tisdagskvällen, skriver Sverigesradio P4 Örebro

Allvarligt skadad

Polisen meddelar till tidningen NA.se – I en bulletin från sjukhuset så har vi fått uppgifter om att hon är allvarligt skadad, men inte livshotande, säger Jan-Åke Sjöström, vakthavande RLC-befäl polisregion Bergslagen.

Annons ▾

Ingen misstänkt är ännu gripen.

FIKK - För att alla behövs