Örebro Futsal Club

Två långtradare inblandade i trafikolycka på riksväg 50 söder om Askersund

Långtradare påkörd i en parkeringsficka utmed riksväg 50 söder om Askersund

· Publicerad: 10 juli 2017 · 12.50.
Trafikolycka-lastbil-Nydalen-Askersund

Två långtradare var under natten mot måndagen inblandade i en trafikolycka på riksväg 50 i höjd med Nydalen, söder om Askersund. En långtradare har kört på en annan långtradare som har står parkerad i en parkeringsficka utefter riksväg 50.

Släpet hamnade mitt över vägen

I samband med olyckan så har släpet på den påkörda långtradaren hamnat, liggande mitt på vägen.

Annons ▾

Riksväg 50 avstängd fram till 16-tiden

Trafikverket rapporterar att vägen är avstängd från Askersund till Motala under räddningsarbetet. Vägen kan öppna igen efter klockan 16.00 på måndagen. För tillfället leds trafiken om till länsvägarna via Zinkgruvan och Godegård. Trafikverket rekommenderar bilister att följa den uppskyltade omledningsvägen.

Läsarbilder: Linus H Allarud

FIKK - För att alla behövs