Örebro Futsal Club

Person rånad av mopedist i Åsbro utanför Askersund

Polisen får på tisdagen anmälan om en väskryckning i Åsbro – gärningsmannen flydde på en moped

· Publicerad: 11 juli 2017 · 20.22.
Polisen - Arkivbild
Arkivbild – Örebro Tribune

Polisen får på tisdagen en anmälan om en person som har blivit av med sin väska. Enligt polisen så har en mopedist stannat till vid anmälaren och säger något samtidigt som rånaren rycker till sig anmälarens väska och försvinner på mopeden från platsen.

Kraftig person med rosa shorts på en sliten vespa

Rånare beskrivs som kraftig och var klädd i rosa shorts samt en svart hjälm. Mopeden som gärningsmannen använde beskrivs som sliten vespa modell som är svart eller grå. Färgen på mopeden beskrivs också som avskavd, meddelar polisen.

Annons ▾

FIKK - För att alla behövs