Saw återvänder under oktober med den åttonde filmen – Jigsaw

Skriv ut Mer
John-Kramer-SAW

Kroppar börjar dyka upp runt staden, var och en har mött en oerhört hemsk död tillmötes. När undersökningarna fortskrider så pekar alla bevis på en man – John Kramer, men hur kan det komma sig? Seriemördaren John Kramer som lägger ut dödfångster för sina offer och är känd som Jigsaw har varit död i över ett decennium.

Premiär den 27 oktober 2017

Saw 8 – Jigsaw har premiär på svenska biografer den 27 Oktober 2017

Regisserad av: Michael och Peter Spierig, skriven av Josh Stolberg och Pete Goldfinger.

Huvudrollsinnehavarna: Mandela Van Peebles, Laura Vandervoort, Brittany Allen, Callum Keith Rennie, Clé Bennett, Matt Passmore, Hannah Emily Anderson, Paul Braunstein, Josiah Black, Shaquan Lewis, Michael Boisvert och James Gómez.

Comments are closed.