Örebro Futsal Club

Saw återvänder under oktober med den åttonde filmen – Jigsaw

Hello! You dont know me, but i know you – ”I want to play a game”

· Publicerad: 16 juli 2017 · 03.29.
John-Kramer-SAW

Kroppar börjar dyka upp runt staden, var och en har mött en oerhört hemsk död tillmötes. När undersökningarna fortskrider så pekar alla bevis på en man – John Kramer, men hur kan det komma sig? Seriemördaren John Kramer som lägger ut dödfångster för sina offer och är känd som Jigsaw har varit död i över ett decennium.

Premiär den 27 oktober 2017

Saw 8 – Jigsaw har premiär på svenska biografer den 27 Oktober 2017

Annons ▾

Regisserad av: Michael och Peter Spierig, skriven av Josh Stolberg och Pete Goldfinger.

Huvudrollsinnehavarna: Mandela Van Peebles, Laura Vandervoort, Brittany Allen, Callum Keith Rennie, Clé Bennett, Matt Passmore, Hannah Emily Anderson, Paul Braunstein, Josiah Black, Shaquan Lewis, Michael Boisvert och James Gómez.

FIKK - För att alla behövs