Örebro Futsal Club

95-åring blev bestulen på smycken och kontanter – sa han skulle leverera rullator

Kvinna på väster i Örebro blev under tisdagen utsatt för ett åldringsbrott – mannen som kontaktade henne sa att han skulle leverera en ny rullator

· Publicerad: 19 juli 2017 · 00.08.
Polisen - Arkivbild
Arkivbild – Örebro Tribune

En 95-årig kvinna som bor på väster i Örebro blev under tisdagen kontaktad av en man som säger till kvinnan att han ska leverera en ny rullator till henne. Vid klockan 16.00 under tisdagseftermiddagen kommer mannen hem till kvinnan och stjäl vid det tillfället smycken och kontanter för kvinnan.

Mannen kommer hem till kvinnan – stjäl då kontanter och smycken

Polisen meddelar att det är oklart om mannen har haft med sig en ny rullator vid besöket, det man vet är att mannen har varit i lägenheten hos den 95-åriga kvinnan och att man då tagit smycken och pengar. Polisen fick in anmälan om brottet vid 20-tiden under tisdagskvällen.

Annons ▾

FIKK - För att alla behövs