Kroggäst stucken med vasst föremål på nattklubb i centrala Örebro

Skriv ut Mer
Polis-Arkiv-Strömpis-Örebro

Arkivbild - Martin Avedal

En kroggäst på nattklubben Villa Strömpis i centrala Örebro blev under natten mot lördagen stucken av en annan gäst inne på krogen. Det är oklara uppgifter om det handlar om en kniv eller ett annat föremål som varit inblandat i händelsen.

Förtegen i nuläget

Polisen är i nuläget förtegen om händelsen då det är känsligt i utredningsläget. Vi har ännu inte fått uppgifter hur pass skadad den person som utsatts för misshandeln inne på Villa Strömpis. Vi har inte heller fått några uppgifter om någon misstänkt är gripen.

Uppdaterat klockan 16.24 Enligt vakthavande befäl Peter Persson vid Örebropolisen så skall det röra sig om en stickskada och en person som är född 1986 som ska ha blivit gripen misstänkt för gärningen inne på nattklubben Strömpis.

Den gripne personen har försatts på fri fot under lördagen. Polisen uppger till Örebro Tribune att ärendet kommer att återupptas efter helgen.