Örebro Futsal Club

Polisen jagar gärningsmän efter knivskärning i Fellingsbro

Två personer, en kvinna och en man knivskurna i Fellingsbro – polisen jagar tre gärningsmän

· Publicerad: 24 juli 2017 · 13.44.
Polis-avspärrat-Arkivbild

Polisen larmas efter lunchtid på måndagen till Kvarngatan i Fellingsbro där två personer har blivit knivskurna. Larmet till polisen inkom klockan 12.09 under måndagen att två personer har blivit knivskurna. Polisen eftersöker tre misstänkta gärningsmän, varav två av dessa ska vara mörkhyade, meddelar polisen.

En av dom skadade är en 22-årig man och ska enligt uppgifter blivit knivskuren utomhus. En 20-årig kvinna har anträffats knivskuren inomhus i en lägenhet på Kvarngatan, båda är förda med ambulans från platsen.

Annons ▾

Texten uppdateras…

FIKK - För att alla behövs