Man sköt sig själv i foten – greps av polis i Varberga

Skriv ut Mer
Polis-Arkiv-Blaljus-Orebro

Arkivbild - Pressbilden

Polisen blir strax efter 03-tiden utlarmade till en adress i bostadsområdet Varberga i Örebro, larmet man fått in handlar om skottlossning. En mansperson som påträffas i en taxi är skottskadad i foten och polisen misstänker att han skjutit sig själv av misstag.

– Polispatrull som skickats till adressen i området finner blod och skotthål inne i en lägenhet. Två män födda -88 och och -85 är gripna för vapenbrott, meddelar polisen.

Två personer är gripna

När polisen anländer försöker en av personerna springa från platsen, men kan snabbt gripas av polisen. Den skottskadade 29-åringen sitter i en taxi och ska lämna adressen. Båda personerna är i nuläget misstänkta för vapenbrott.

Comments are closed.