Örebro Futsal Club

Man sköt sig själv i foten – greps av polis i Varberga

Polisen får vid klockan 03.12 under natten mot onsdag larm om skottlossning i området Varberga

· Publicerad: 26 juli 2017 · 09.15.
Polis-Arkiv-Blaljus-Orebro
Arkivbild

Polisen blir strax efter 03-tiden utlarmade till en adress i bostadsområdet Varberga i Örebro, larmet man fått in handlar om skottlossning. En mansperson som påträffas i en taxi är skottskadad i foten och polisen misstänker att han skjutit sig själv av misstag.

– Polispatrull som skickats till adressen i området finner blod och skotthål inne i en lägenhet. Två män födda -88 och och -85 är gripna för vapenbrott, meddelar polisen.

Annons ▾

Två personer är gripna

När polisen anländer försöker en av personerna springa från platsen, men kan snabbt gripas av polisen. Den skottskadade 29-åringen sitter i en taxi och ska lämna adressen. Båda personerna är i nuläget misstänkta för vapenbrott.

FIKK - För att alla behövs