Örebro Futsal Club

Nioårig flicka överfallen på Öster i Örebro

Polisen har spärrat av ett grönområde vid Oskarstorget i Örebro efter att en nioårig flicka blivit överfallen

· Publicerad: 26 juli 2017 · 09.54.
Våldsbrott vid Oskarstorget på Öster i Örebro

En nioårig flicka blev vid klockan 06.30 på onsdagsmorgonen överfallen av en person vid Oskarstorget på Öster i Örebro. Enligt polisens vakthavande befäl så är flickan förd till Universitetssjukhuset i Örebro.

Avspärrat område söks av med hund

Polisen har spärrat av en större grönyta vid Oskarstorget och söker med hundpatrull i området. Enligt presskommunikatör Anders Sjöberg vid polisen är det en nio år gammal flicka som har utsatts för ett våldsbrott.

Annons ▾

Polisen säger till Sverigesradio P4 att man vet att flickan utsatts för ett våldsbrott, exakt vad som har hänt är ännu oklart. Polisen hör vittnen och har tekniker på platsen för att ta fram fakta om vad hänt. Polisen pratar med flickan för att få klarhet, man får ta det väldigt lugnt med tanke på hennes unga ålder.

Polisen jobbar på bred front, det kan vara ett vanligt överfall, ett våldtäktsförsök eller fullbordad våldtäkt.

FIKK - För att alla behövs