Örebro Futsal Club

Ipod Shuffle och Ipod Nano går i pension

Produkten som satte i gång hela Apple-revolutionen går nu i graven.

· Publicerad: 28 juli 2017 · 16.06.
Ipod

Apple meddelar att det bli inga fler renodlade mp3-spelare.

Från och med idag finns Ipod Nano och Ipod Shuffle inte längre till försäljning på Apples webbplats, något som innebär att det nu är slut på renodlade mp3-spelare från företaget, skriver tidningen Macworld.

Annons ▾

Inte uppdaterad på flera år

Beskedet om att man nu plockar ner spelarna från försäljningshyllan kom väl knappast som en överraskning, enheterna har under flera år inte uppdaterats och med tanke på dom telefoner som finns ute på marknaden så var det väl nästan på tiden att man pensionerade dessa alternativa enheter.

Företaget meddelar dock att Ipod Touch kommer finnas kvar, dom större modellerna med lagringen 32 samt 128 gigabyte kommer ligga kvar i utbudet till ett billigare pris.

FIKK - För att alla behövs