Örebro Futsal Club

Doug Seegers avlutar sommaren i Tjögsta

Tjo i Tjögsta blev en stor succé och nu på lördag kommer Doug Seegers på besök.

· Publicerad: 1 augusti 2017 · 13.26.

Lördagen den 5 augusti smäller dom sista raketerna på Tjo i Tjögsta.

Doug Seegers kommer att avsluta konsertsommaren i Tjögsta som blivit en stor succé.

Annons ▾

– Vi trodde aldrig att det skulle bli såhär bra. Det har varit en succé här ute i sommar.

– Vi känner oss otroligt stolta över att Doug Seegers med band avslutar hos oss i sommar berättar Björn Wallgren i ett pressmeddelande.

Detta är Doug Seegers!

Det har snart gått 3 år sedan Doug Seegers första möte med det svenska folket, tack vare det omåttligt populära ”Jills Veranda”.

Det möte som skulle visa sig bli livsomvälvande och göra Doug till en av vår tids mest folkkära artister. Succén blev ett faktum och det skulle visa sig bara vara början.

Under de gångna tre åren har Doug hunnit med över 200 konserter och 4 album och sommaren 2016 utsågs han till Sveriges flitigaste artist av nyhetsbyrån TT.

Kärlek och tacksamhet

Det finns något som är särskilt anmärkningsvärt i Dougs karriär, förutom den uppenbara solskenshistorien – att gå från en hemlös gatumusikant, till att bli stjärna på andra sidan jorden, närmare 738 mil hemifrån, över en natt.

Nämligen Dougs förmåga att leta sig in i hem och hjärta, och stanna där. Doug Seegers ömsesidiga kärlek och tacksamhet för sin dedikerade och trogna publik är något som sällan skådats, och det är också tack vare det oändliga stöd som visas – som vi nu kan fortsätta detta äventyr tillsammans.

The Bland spelar

Förutom Doug Seegers kommer Örebrobandet The Bland. Bandet är aktuella med en ny skiva och turné i tio länder.

Dessutom kommer Bara Jonson And Free som har jobbat tillsammans med Amir Aly som är samma producent som Jill Johnsson och Doug Seegers har.

Förutom massa musik på scen kommer Örebropopulära Klubb Mono med Niclas Jonsson och Mikael Lehikoinen att spela vinyl.

Som vanligt serveras det goda hamburgare, ölkorv, friterad brieost och lokalbryggd pale ale.

Tjo i Tjögsta även nästa år?

Succén med Tjo i Tjögsta fär tankarna till att det även nästa år kommer arrangeras konsert här ute.

Några av arrangörerna kommenterar succén i ett pressmeddelande.

– Vi trodde aldrig att det skulle bli såhär bra. Det har varit en succé här ute i sommar. Vi känner oss otroligt stolta över att Doug Seegers med band avslutar hos oss i sommar, säger Björn Wallgren.

– Jag har känt mig mest taggad inför den här kvällen. Det har varit superkul att arrangera Tjo i Tjögsta. Ser mest fram emot The Bland, säger Ki Sandholm.

– Det har varit så kul att träffa alla härliga besökare i sommar. Inför sista upplagan kommer vi servera våra grymma hamburgare. Dessutom kommer vi ha vår egna Åby Ale som sålde slut när Thomas Di Leva spelade, säger Mirjam Sandberg.

FIKK - För att alla behövs