Örebro Futsal Club

Personbil med släp stulet i Sköllersta – upphittad i Hällabrottet

En Peugeot Expert tillsammans med en släpkärra blev under natten mot onsdag stulen i Sköllersta. Fordonet är upphittat under onsdagen utanför Kumla.

· Publicerad: 2 augusti 2017 · 20.38.

Natten mot onsdagen den andra augusti så stals en bil med tillhörande släp i Sköllersta, utanför Hallsberg. Nu meddelar ägarna till ekipaget att bilen är återfunnen, parkerad i ett villaområde i Hällabrottet utanför Kumla. Släpkärran med byggmaterial är fortfarande försvunnet tillsammans med två par bilstolar till barn som också låg inne i bilen i samband med stölden.

Polisen är underrättade av ägaren och personen som hittade det efterlysta fordonet, ingen misstänkt är ännu gripen för bilstölden.

Annons ▾

Tidigare efterlysning efter stulna personbil och släpkärra
Personbilen är en vit Peugeot Expert där det tidigare har stått skrivet BR betongresurs på sidan, är numera borttaget. Registreringsnummer på personbilen är FFD 208.

Släpet beskrivs som ett vanligt och enligt ägaren ”fult” släp med hemmabyggda gallergrindar, färgerna gult och zink. Själva vagnen är blå och registreringsnummer ETC 266.

Sågs på motorvägen

Enligt vittnesuppgifter skall bilen ha setts på motorvägen i Örebro när den tog av mot Karlskoga och Berglunda industriområde.

FIKK - För att alla behövs