Örebro Futsal Club

Återkommande misstag ger tillgång till hyresgästernas post

Under senaste tiden har boende på Krämarhuset i Örebro haft problem med att brevbärarna inte låser postfacken efter att dom delat ut posten.

· Publicerad: 2 augusti 2017 · 21.00.
Postfack
Postfack

Boende i Krämarhuset på Drottninggatan i Örebro har ett återkommande problem, leverantörerna av deras post inte behagar sig att låsa postfacken utan lämnar det helt öppet efter man lämnat post till dom boende i fastigheten.Det har vid ett flertal tillfällen påpekats både till leverantörer och bostadsbolaget ÖBO AB att hyresgästernas post ligger helt öppet för alla människor som rör sig i trapphuset. Detta innebär att besökare till olika företag i fastigheten har fri tillgång till hyresgästernas post.

Örebrobostäder berättar att dom har vidtagit de åtgärder som man kan genom att sätta upp skyltar om påminnelser att det skall låsas samt knoppar/handtag till dörrarna. ÖBO AB meddelar att man har kontaktat båda företagen Bring och Postnord om problemet.

Annons ▾

Trots påtryckningar till leverantörerna så har dessa postfack varit upplåst vid minst ett tjugotal gånger under senaste året.

Är detta ett problem som endast finns i Krämarhuset?

Hur fungerar det för dig som också fått ett postfack i stället för brevinkast till lägenheten?

Påminnelse från ÖBO till postleverantörerna

FIKK - För att alla behövs