Örebro Futsal Club

Brand i byggbarack spred sig till fastigheten vid ÖBO:s nybyggda lokaler

En brand startade tidigt under söndagsmorgonen i en byggbarack i centrala Örebro

· Publicerad: 6 augusti 2017 · 11.01.
Räddningstjänsten-Arkiv-Stationen

En brand startade tidigt under söndagsmorgonen i en byggbarack och spred sig till byggnaden vid fastighetsbolaget ÖBO:s nybyggda kontorslokaler – Husarens gränd i Örebro. Nerikes Brandkår fick larmet om branden klockan 04.14 under natten mot söndag, och vid framkomst till adressen så är det en fullt utvecklad brand.

Hindrade branden från att sprida sig in i lokalerna

Byggbaracken som brunnit stog parkerad intill dom nybyggda lokalerna vid fastighetsbolaget ÖBO, korsningen Fredsgatan och Slottsgatan på Norrcity i Örebro. Byggbaracken blev helt utbränd och fasaden till fastigheten fick stora brandskador, räddningstjänsten hindrade elden från att sprida sig in i lokalerna.

Annons ▾

Anmälan om mordbrand

Polisen har fått in vittnesuppgifter om en man som ska ha synts till på platsen innan branden startade, enligt SVT så har polisen upprättat en anmälan om mordbrand.

FIKK - För att alla behövs