Örebro Futsal Club

Man med bebis i famnen attackerad med järnrör i Baronbackarna

Mannen bar en nio månader gammal bebis i famnen – attackerades av annan man

· Publicerad: 10 augusti 2017 · 23.09.
Polisen - Arkivbild
Arkivbild – Örebro Tribune

En 43-årig man greps av polis under torsdagskvällen i bostadsområdet Barnbackarna i Örebro. Den gripne är i nuläget misstänkt för försök till grov misshandel som inträffade strax innan 18.40-tiden i Baronbackarna.

Slog mot mannen med ett järnrör

Den 43-årige mannen skall initialt ha gått till angrepp mot en annan man som bar på en nio månader gammal bebis. Angreppet skall ha skett genom att den misstänkte skall ha utdelat ett antal slag med ett järnrör mot den målsägaren, meddelar polisen. Slagen skall ha missat och träffat en bil som stod parkerad på platsen.

Annons ▾

Polisen har fått fram uppgifter att troligen är den misstänkte och målsäganden grannar.

Tappade den nio månader gamla bebisen

Målsäganden skall i samband med att händelsen ha tappat barnet i marken. Bebisen skall ha klarat sig efter omständigheterna bra.

Polis kallas till platsen och mannen kunde gripas. Oklart varför den misstänkte mannen gick till angrepp mot målsäganden. Ambulans var kallad till platsen men tog ej med sig barnet för undersökning. I samband med att mannen grips så hotar denne dom ingripande poliserna varpå anmälan om detta kommer upprättas.

FIKK - För att alla behövs