Örebro Futsal Club

Två stundvis riktigt bra matcher mot Leksand – Örebros tjejer kliver mer framåt

Leksand var under lördagens två matcher det vinnande laget – Örebro börjar riktigt bra men tappar intensiteten och fokus

· Publicerad: 12 augusti 2017 · 23.54.
KIF-Eagles-Leksand

Under lördagen så mötte Örebrolaget softboll KIF Eagles – Leksand på hemmaplanen vid Åbyparken i Örebro. Matchen är inget att diskutera, Leksand var med sin stora rutin det klart bättre laget under dagens två matcher som spelades. Örebro-tjejerna började båda matcherna riktigt bra och spelade jämnt med motståndarna, någonting händer och softbolltjejerna i Örebro börjar att tappa i både fokus och intensitet. Leksandstjejerna är alltid snabba att utnyttja motståndarnas alla misstag.

Man ser att Örebrotjejerna gör många riktigt bra saker, varje match i säsongen så kliver spelarna mer framåt.

Annons ▾

KIF-Eagles-Leksand

Örebrospelare utmärkte sig

Anna Erlandsson gjorde riktigt bra ifrån sig i pitchercirkeln, hon kastade flera strike outs och fanns med i flertalet fina bränningar, detta tillsammans med ett riktigt bra offensivt spel där hon tog sig ut på bas dom flesta gånger då hon gick upp för att slå.

Malin Karlsson gjorde många fina bränningar under lördagens andramatch, hon kom ut på bas varje gång hon var uppe för att slå.

Linnèa Sandahl gjorde två mycket bra matcher med en fantastisk slagning där hon slog fyra hits av fem möjliga, två av slagen var dubbelhits (vilket innebär att man hinner springa två baser på ett slag).

Foto: Pressbilden – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs