Örebro Futsal Club

Sverigeträffen gynnar inte handlarna vid Mariebergsområdet

Under helgen har Sverigeträffen hållits på området vid Marieberg – ”som en vanlig lördagskväll enligt polisen”

· Publicerad: 13 augusti 2017 · 13.59.
Marieberg - Sverigeträffen

Under helgen har en utav Sveriges största träffar för motorintresserade med a- och epa-traktorer hållits vid området Marieberg i Örebro. Tidigare år när vi på Örebro Tribune besökt träffen har vi kunnat rapportera om trevlig stämning, samtidigt som fylla, nerskräpning fått stå i centrum.

Extra satsning från både polis och handlarna i området

Polisen har varit välinformerade om träffen har vidtagit åtgärder för god stämning med extra resurser, handlarna hade satsat på att förbättra säkerheten och Fältgruppen i Örebro meddelade innan helgens träff att man skulle finnas på platsen.

Annons ▾

Marieberg - Sverigeträffen

Hel del fylla – som en vanlig lördagskväll vid Marieberg

När Örebro Tribune pratar med polisen under söndagen så meddelar man om att det har varit en hel del fylla, mycket nedskräpning och en del skadegörelse. Man poängterar dock om en god stämning – ”som en vanlig lördagskväll vid Marieberg”.

Marieberg - Sverigeträffen

Polisens vakthavande befäl kan vid tillfället inte ge några uppgifter hur många rapporterade insatser som gjorts under kvällen och natten vid Mariebergsområdet.

Läsarbilder: Bojan Savic

Marieberg - Sverigeträffen

FIKK - För att alla behövs