Örebro Futsal Club

E-Type först ut på Frimis Nattklubb

Initiativtagarna bakom Frimis salonger presenterade under tisdagen ett nytt koncept som heter Frimis Nattklubb.

· Publicerad: 16 augusti 2017 · 12.16.

Först kom Frimis Salonger, sen kom Frimis Trädgård och den 2:e september har Frimis Nattklubb premiär.

Initiativtagarna bakom nystarten av Frimis presenterade under tisdagen ett nytt koncept som ska inhysas på frimurarholmen i Svartån.

Annons ▾

Första artisten ut att besöka nattklubben är eurodisko-kungen E-type.

Ett succéfyllt år

Frimis Salonger har sen starten i oktober förra året haft ett succéfyllt år och blivit en av Örebros största uteställen.

På nattklubbens scen har världsartister som Hatebreed, Wolfmother och Udo Dirkschneider stått, men även svenska storstjärnor som Veronica Maggio och Miss Li.

I maj tidigare i år öppnade man upp sin uteplats under namnet Frimis Trädgård och det blev från första dagen även det en stor succé.

Tredje gången gillt med Frimis Nattklubb

Nu har initiativtagarna till utestället presenterat ett nytt koncept, Frimis Nattklubb.

I ett pressmeddelande från arrangörerna kan man läsa följande om konceptet.

– Frimis Salonger bjuder upp till Örebros bästa nattklubb varje lördag med start den 2/9.

– Med två dansgolv, grymma DJ’s, massor med underbara artister och med ett stänk av magi, eld och trolleri garanteras alltid våra gäster en härlig upplevelse.

Än så länge har man bokat upp flera intressanta artister som Måns Zelmerlöw och Mange Schmidt. På premiärhelgen spelar E-Type, en artist som alltid ger allt och bjuder upp till party.

Klara artister, mer kommer

2/9 – E-Type
16/9 – DJ: MIC & USB
23/9 – Mange Schmidt + Thomas Rusiak + Swingfly
7/10 – Måns Zelmerlöw
21/10 – BYZ
16/12 – Dr Bombay

Örebro Tribune tycker till

Då både Frimis Salonger och Frimis Trädgård blev stora succéer, talar det för att även nattklubbs konceptet kommer att lyckas.

Men upplägget och artistsläppet påminner mycket om en annan nattklubb i Örebro, Ritz Nightclub. Nattklubben i gamla badhuset har under de senaste åren utvecklats till ett nav i staden med världsstjärnor på scenen.

När Frimis Salonger öppnade förra året förstod man att de skulle ta mark, men nu utmanar de allvar med ett liknade upplägg som Ritz har.

Kalla det för nattklubbskrig kanske är överdrivet men inte helt fel, ur som helst är det Örebro som tjänar på det. I höst kommer det finns två nattklubbar med klass som erbjuder ett intressant musikutbud.

FIKK - För att alla behövs