Örebro Futsal Club

Messiah Hallberg – en av Sveriges starkast lysande humorröster till Frimis Salonger i september

Messiah är den missförstådda profeten som kommer till Frimis Salonger i september

· Publicerad: 23 augusti 2017 · 15.53.
Messiah Hallberg-Frimis Salonger

Messiah Hallberg – en av Sveriges starkast och lysande humorröster ger sig ut på sin största soloturné någonsin, den 15 september kommer detta komiska geni till Frimis Salonger i Örebro för att begrava sin överklassiga stekarkaraktär – kanske till förmån för en mer nyanserad, modern och folkkär komiker.

Missuppfattad – tvingas till pilgrimsresa

Han är ständigt missuppfattad, av såväl porscheburna grannar på Östermalm som Tony Irving och sina egna som blir dom största tvivlarna. Nu tvingas Messiah ge sig land och rike runt på sin viktigaste pilgrimsresa någonsin, för att försöka göra upp med sitt förflutna.

Annons ▾

När du en dag upptäcker att din scenkaraktär tagit över ditt liv. När de du egentligen föraktar hejar glatt, bjuder på drinkar och ryggdunkar medan dina egna blir de största tvivlarna är det dags för en förändring.

Tidningen Aftonbladet skriver ”Messiah är ett komiskt geni”

Högaktuell på TV och scen Norra Brunn

Messiah Hallberg är högaktuell i tittarsuccén Finaste familjen i TV4 med 1,4 miljoner tittare och serien Skitlycklig på SVT. I övrigt har han avslutat sin medverkan i Let’s Dance samt är ett flitigt återkommande ansikte i såväl Parlamentet, RAW Comedy Club och Norra Brunn.

15 September klockan 20.00 på Frimis Salonger i Örebro.
Biljettpriser från 270 kronor styck – köp dina biljetter här!

FIKK - För att alla behövs