Örebro Futsal Club

Oskar Linnros kommer till Örebro i november

Artisten Oskar Linnros meddelar att man kommer åka ut på en höstturné – den 24 november kommer han till Örebro.

· Publicerad: 24 augusti 2017 · 12.56.

Sångaren Oskar Linnros kommer till Örebro den 24 november för en spelning på Conventum.

Tidigare i veckan blev det klart att förre Broder Daniel sångaren Henrik Berggren kommer till Örebro under november månad och under onsdagen blev det även klart att Oskar Linnros besöker staden under samma period.

Annons ▾

Slog igenom i Snook

Oskar Linnros har varit en nyckelspelare på den svenska musikscenen i över ett decennium. Han slog igenom i Snook tillsammans med Daniel Adams-Ray i mitten av 2000-talet. Gruppen fick en megahit med låten Mister Cool.

Det sjufaldigt Grammisnominerade albumet Vilja bli (2010) så etablerade sig Oskar som soloartist och banade samtidigt väg för den våg av soulflörtande pop på svenska som kom efter.

Den mångfacetterade uppföljaren Klappar och slag (2013) var ännu ett banbrytande souldoftande epos som i sin tur befäste Oskars position som en av de allra främsta.

Nytt material och ny turné

I början av sommaren presenterade Oskar Linnros Väntar som är hans första egna släpp på fyra år. Fortsättningen Väntar på en släpps nu på fredag den 25 augusti.

Under sommaren har Oskar Linnros åkt på sin första turné på tre år och frälst tusentals människor. Både fans och kritiker har kunnat bevittna och konstatera faktumet: Oskar Linnros är inte tillbaka.

Som liveartist 2017 är han fortsatt en av landets starkaste. Med en hyllad turné och två av årets mest innovativa släpp i ryggen fortsätter resan även i höst.

Den 3 november inleds en tio stopp lång turné genom landet, som kommer att presentera Oskar Linnros låtskatt i dess vackraste inramning.

Den 24 november kommer han till Örebro för en spelning på Conventum. Turnépremiären äger rum på Gävle Konserthus.

Datum för Oskar Linnros turné
  • 3 nov – Gävle Konserthus
  • 4 nov – Halmstad Teater
  • 12 nov – Uppsala Konsert & Kongress
  • 17 nov – Linköping Konsert & Kongress
  • 18 nov – Lund, Mejeriet

24 nov – Örebro, Conventum

  • 25 nov – Norrköping, Arbis
  • 26 nov – Vara Konserthus
  • 15 dec – Luleå, Kulturens Hus
  • 16 dec – Umeå, Idun

FIKK - För att alla behövs