Örebro Futsal Club

Blodomloppet genomfördes för tjugonde året i Örebro

Blodomloppet är ett motionslopp vars syfte är att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen – oavsett om du är blodgivare eller ej

· Publicerad: 25 augusti 2017 · 12.11.
Blodomloppet

Under torsdagskvällen så genomfördes det tjugonde Blodomloppet i Örebro. Örebro Tribune fanns på plats vid Trängens IP där det väntades uppskattades att 5000 deltagare skulle ställa upp på startlinjen.

Banorna sträckning löpte genom närliggande cykel- och gångbanor runt Örebros västra delar och bostadsområden med start och målgång vid Trängens IP.

Annons ▾

Lilla Blodomloppet först ut på banan

Lilla Blodomloppet som var först till start under torsdagen, en kortare variant av det ordinarie Blodomloppet. Här får alla barn upp till 12 år som gillar att springa, skutta eller gå ta sig runt en bana på cirka 750 meter.

Blodomloppet

Blodomloppet förutom Lilla Blodomloppet delas in i olika klasser och bansträckningar; 10 km löpning, 5 km löpning och 5 km promenad.

Arrangörerna för Blodomloppet meddelar under fredagen att tyvärr fick inte alla deltagare en medalj efter loppet vilket man är mycket ledsna för. Man meddelar via hemsidan att det är bestämt att alla som vill ha en medalj och inte fick någon under torsdagen, kan skicka ett mail med namn och adress till orebro@blodomloppet.se senast torsdag 31 augusti. Därefter skickar arrangören en medalj till er.

Resultat 10 km löpning (herrar):

 1. Erik Anfäldt
 2. Alexander Söderberg
 3. Daniel Attås

Resultat 10 km löpning (damer):

 1. Joesefin Gerdevåg
 2. Mikaela Kemppis
 3. Liduina Van Sitteren

Resultat 5 km löpning (herrar):

 1. William Wickholm
 2. Augustin Ningonza
 3. Alexander Larsson

Resultat 5 km löpning (damer):

 1. Louise Sundström
 2. Josefin Erlandsson
 3. Eva Sjögren

Foto: Pressbilden – Filmklipp: Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs