Örebro Futsal Club

Örebro Volley värvar Freja Morén från Lindesberg

27-årige Freja Morén ansluter till Örebro Volley efter 6 säsonger i lokalkonkurrenten Lindesberg Volley.

· Publicerad: 29 augusti 2017 · 18.43.

Under tisdagen blev det klart att Örebro Volley värvar Freja Morén från lokalkonkurrenten Lindesberg.

27-årige Morén har representerat Lindesberg Volley i 6 säsonger men har nu valt att skriva på för Örebro.

Annons ▾

Morén som studerar till lärare i Örebro vill prova på något nytt samtidigt som Örebro Volley letar efter en ersättare till Aida Rejzovic.

Freja Morén säger följande i ett pressrelease från klubben

– Jag har spelat senaste 6 säsongerna i Lindesberg och kände att ett miljöombyte var på sin plats. Örebro blev då ett självklart val både p.g.a. mina studier
på Örebro universitet, men även den vision och målsättning klubben presenterade för mig.

-Säsongen kommer bli jättespännande! Laget ser ut att bli ett starkt lag med potential att gå långt denna säsong. Avslutar Freja Morén med.

Olle Anfelt säger följande

– Vi har länge önskat få Freja till klubben och laget, så vi är väldigt nöjda med att hon nu valt Örebro de kommande åren. Freja, med nio elitseriesäsonger och nästan 30 landskamper, är precis den spelare vi behöver när nu Aida väljer att ta det lite lugnare.

Aida Rejzovic ska rehabilitera sig

Freja Morén går in i Örebro Volley som en tilltänkt ersättare till Aida Rejzovic. Rejzovic har bestämt sig för under hösten ta tillfället att rehabilitera sig från slitage och småskador.

Det blir ett avbräck för Örebro som förlorar en rutinerat och stabil center. Morén å andra sidan kommer in med rutin från spel i ett av seriens absoluta topplag som Lindesberg varit under hennes tid i klubben.

Säsongen 2017/2018 drar igång om ca fyra veckor, för Lindesberg och Örebro slutade förra säsongen med en spännande bronsserie som Örebro vann.

FIKK - För att alla behövs