Örebro Futsal Club

Nytt ”godismecka” öppnar mitt inne i centrala Örebro

Under november 2017 så öppnar ”en ny värld av godis” och läget på den nya jättestora godisbutiken på 170 kvadratmeter blir mitt inne i centrala Örebro.

· Publicerad: 1 september 2017 · 11.54.
Godis-Plockgodis

Hemmakväll rullar under fredagen ut uppgifter om att ännu fler renodlade godisbutiker kommer öppnas. Under november 2017 så öppnas den sjätte konceptbutiken – det blir en ny värld av godis och butiksytan kommer vara runt 170 kvadratmeter inne i centrala Örebro.

Butiken kommer ligga på Drottninggatan i centrala Örebro

– Örebro är Sveriges sjätte största tätort och kommunen har ungefär 150 000 invånare och växer hela tiden. Då konsumtionen av lösgodis till stor del drivs av impulsköp är kundgenomströmning väsentlig för den framtida framgången.

Annons ▾

– Läget för butiken kommer vara på den kända Drottninggatan, mitt inne i centrala Örebro och blir perfekt för detta.

– Vi känner oss otroligt inspirerade över att kunna erbjuda alla dessa framtida besökare en kundupplevelse ”godare” än allt annat. Vi är övertygade om att vår konceptbutik ”En ny värld av godis”, med 170 kvm butiksyta och flera hundra sorter fantastiskt lösgodis kommer bjuda alla kunder på ett riktigt smakäventyr, berättar Hemmakvälls vd Stephan Andersson.

Skostaden – handels och nöjesstaden

Örebro var under första hälften av 1900-talet känd som ”skostaden”, eftersom ett stort antal skofabriker fanns där. Staden utmärker sig idag genom sitt strategiska läge som en handels- och logistiksstad och staden har ett levande centrum med stort utbud av kultur och nöje. Det långsträckta Stortorget ligger vid Drottninggatan, där Hemmakväll’s nya konceptbutik etableras.

Från Hemmakväll så meddelar man att sortimentet utökas hela tiden med unika nyheter som bara finns i deras butiker.

FIKK - För att alla behövs