Örebro Futsal Club

Måns Zelmerlöw på klubbturné – till Frimis Salonger i oktober

Nu åker Måns ut på klubbturné – den 7 oktober kan du se och höra honom på Frimis Salonger i Örebro

· Publicerad: 5 september 2017 · 12.11.
Måns Zelmerlöw-Pressbilden

Det har gått två år sedan Måns tog hela Europa med storm och vann Eurovision Song Contest med låten ”Heroes”. Det blev startskottet på en lång Europa-turné. Uppföljarsingeln ”Should have gone home” blev förra årets näst mest spelade låt och i höstas släpptes nya albumet ”Chameleon”. Nu åker Måns ut på klubbturné med tre stopp i Sverige och två i Polen med start i oktober.

Den sjunde oktober stannar Måns till på Frimis Salonger i Örebro.

Annons ▾

Ständigt på resande fot

Måns har sedan vinsten i Eurovision ständigt varit på resande fot för att uppträda och möta sina fans. I höstas släpptes albumet ”Chameleon” med singlarna ”Glorious”, ”Fire In the rain”, ”Hanging on to nothing” samt ”Wrong Decision” som toppade den svenska singellistan.

Albumet följdes i våras upp med en europaturné som inleddes i Amsterdam för att bland annat besöka Paris, Zürich och London. Under sommaren har vi kunnat möta Måns på en exklusiv Sverigeturne som nu i höst avslutas med några klubbdatum i Sverige och Polen innan han går in i studion för att börja arbetet med nästa platta.

Turnédatum

  • 6 oktober – Falu Bowling & Krog, Falun
  • 7 oktober – Frimis Salonger, Örebro
  • 20 oktober – Konserthuset (klubbscenen), Västerås
  • 21 oktober – Stary Manez, Gdansk
  • 22 oktober – Kwadrat, Krakow

FIKK - För att alla behövs