Örebro Futsal Club

Singelolycka med a-traktor norr om Örebro – föraren voltade ner i diket

A-traktor körde av vägen och voltade ner i diket – polisen söker efter ytterligare personer inblandade i olyckan

- .
Räddningstjänsten i Örebro
Räddningstjänsten i Örebro – arkivbild Örebro Tribune

SOS Alarm får vid klockan 21.40 tiden under tisdagskvällen larm om att det inträffat en trafikolycka på väg 751 mellan Lockenkil och Frövirondellen, norr om Örebro. Enligt ett vittne så är det en a-traktor som färdades i ganska hög hastighet på grusvägen som har åkt av och voltat ner i ett dike.

Polisen söker efter fler personer som varit inblandade i trafikolyckan

Polis räddningstjänsten och ambulanser har kallats fram till olycksplatsen. Polisens vakthavande befäl bekräftar olyckan, att ett fordon kört av vägen och att polisen har patruller med hund på platsen.

Annons ▾

Kvinnan som färdades i fordonet säger att ytterligare en person kan vara inblandad

– Man söker efter fler personer som kan ha varit inblandade i trafikolyckan. Polisen meddelar att en kvinnan som färdades i fordonet är chockad efter händelsen och har ännu inte kunna höras av polisen.

Vittne berättar även för Örebro Tribune att kvinnan efter olyckan sagt att ytterligare en person kan vara inblandad i trafikolyckan.

– Polisen söker i området, i skogen och inne på närliggande gårdar med hund. Räddningstjänstens personal söker utmed vägarna och på åkrar.

Hjälpte kvinnan ur fordonet i diket

Innan räddningspersonal och polis anlänt till olycksplatsen så fick kvinnan hjälp av privatpersoner att ta sig ur det demolerade fordonet.

FIKK - För att alla behövs