Örebro Futsal Club

Fredagsmingel från Ritz Nightclub när Norlie & Kkv spelade

Fredagen den 8 september spelade Norlie & Kkv på Ritz Nightclub i Örebro.

- .
Norlie-KKV

Doun Norlie & Kkv börjar känna sig hemma i Örebro, konserten ikväll var den andra för i år och bara en av många på Ritz Nightclub. Det som gör Norlie & Kkv så speciella är att de allt drar fulla hus när dom spelar, fredagskvällen på Ritz var inget undantag.

Avskalad konsert av Norlie & Kkv

Skillnaden på kvällens och tidigare framträdande med duon, det var mer avskalat ikväll. Vid tidigare framträdande av gruppen har man haft med sig en uppsättning band. Ikväll stod man enbart med en DJ på Ritz stora scen. Grabbarna svek inte, man bjöd ändå publiken på en väl genomförd konsert.

Annons ▾

Det var även många som hade begett sig till nattklubben ikväll, framför scenen var det både varmt och trångt.

Här kommer ett par bilder från kvällen när Norlie & Kkv återigen gästade Örebro och Ritz Nightclub.

FIKK - För att alla behövs