Örebro Futsal Club

Nu parar man ihop bröderna inför kommande säsongen – ÖSK Futsal värvar Ahmad Fawaz

Örebro Tribune skrev för två veckor sedan att ÖSK Futsal gjort klart med spelaren Hussein Fawaz – nu värvades lillebror Ahmad Fawaz inför kommande säsong.

· Publicerad: 13 september 2017 · 18.32.
Futsal-ÖSK Futsal-Ahmad Fawaz

För två veckor sedan så presenterades Hussein Fawaz för Örebro SK. Nu är lillebror, 29 årige Ahmad Fawaz klar för klubben och inför kommande säsongens spel i SFL.

Vann futsalturneringar på löpande band ihop med brodern

Senast de spelade ihop så vann de futsalturneringar på löpande band i mellan-Sverige, med AIF-cupen i idrottshuset som kronan på verket. I år kommer bröderna Fawaz att återförenas på futsalplanen – i Örebro SK och SFL. Den 29-årige Ahmad Fawaz skrev senaste dagarna på för klubben ÖSK Futsal.

Annons ▾

Tidigare spelare från både Örebro Futsal och Vivalla

Ahmad Fawaz kommer senast från en sejour i Vivalla, men har tidigare representerat Örebro Futsal Club. När storebror Hussein återvände till Sverige och drog på sig ÖSK-tröjan tvekade inte Ahmad att ge det en chans, till att ta upp futsalsatsningen igen.

– En väldigt smart futsalspelare med fina fötter och bra tillslag. Det är ju ingen hemlighet att Ahmad och Hussein hittar varandra utan och innan på futsalplan och det ska bli kul att se de tillsammans i vår tröja under vintern. Tränarstaben är mycket nöjda med vad de sett av Ahmad hittills, och vi som klubb är stolta över att även den yngre Fawaz valde att representera oss den här säsongen

– En väldigt smart futsalspelare, berättar klubbordförande Johan Ivhall.

– Från första träningen kunde man se att han hade förutsättningarna för att bli en bra futsalspelare. Om det finns sådana här oslipade diamanter i staden, är det SFL-lagens ansvar att hitta dem. Med hans kunskaper och taktiska sinne blev vi både bredare samt spetsigare. Jag är väldigt nöjd att vi kan kontraktera honom, berättar tränare, Mikko Seppälä.

– Riktigt kul att få klart med lillebror Fawaz, är man insatt i Örebro-futsalen så vet man mycket väl vem Ahmed är. Han kommer bli en injektion i vår trupp med sin energi och vinnarmentalitet. Han besitter fina kvalitéer och hans samspel med broder Hussein är nästintill telepatisk. Han kan mycket väl bli ÖSK Futsal’s ”Gary Medel” en krigare som alltid ger allt. Ska bli spännande att få jobba tillsammans med honom, tillägger tränare, Victor Huerta.

FIKK - För att alla behövs