Örebro Futsal Club

Tre Kronor spelar landskamp i Behrn Arena

Onsdag den 8 november så spelar Tre Kronor mot Tjeckien på Behrn Arena i Örebro – en landskamp som ingår i Karjala Tournamenent.

· Publicerad: 20 september 2017 · 21.57.
Bild från tidigare landskamp i Behrn Arena

Onsdag den 8 november klockan 18.00 så spelar Tre Kronor mot Tjeckien på Behrn Arena i Örebro. Landskampen ingår i Karjala Tournamenent som spelas mellan 8-12 november. Matchen blir den sista på hemmaplan innan OS kör igång för Tre Kronor.

– Örebro Hockey är glada och stolta att få arrangera en viktig landskamp i Behrn Arena. Det ska bli riktigt kul att få se Tre Kronor för sista gången på hemmaplan innan OS, säger Örebro Hockeys VD Mikael Johansson.

Annons ▾

Viktig del inför OS

Karjala Tournament blir den här säsongen en viktig del inför OS och för spelarna blir landskamperna en möjlighet att bli uttagna till OS.

– Vi är mycket glada att kunna arrangera landskampen tillsammans i Örebro och detta tillsammans med Örebro Hockey. Dom är duktiga på att arrangera och det brukar vara mycket publik och bra inramning kring matcherna. Dessutom är en viktig landskamp i OS-förberedelserna för både oss och Tjeckien och detta innebär att det blir en ishockeymatch av högsta kvalité, säger Olof Östblom som är tävlingschef på Svenska ishockeyförbundet.

Biljetter släpps på tisdag den 26/9 klockan 10.00 på Örebro Hockeys hemsida.
Källa: Örebrohockey

FIKK - För att alla behövs