Snart är det dags igen, är du beredd? – ”Run For Your Lives”

Skriv ut Mer
Run For Your Lives

Pressbilden - Örebro Tribune

Från skräckloppet - Run For Your Lives i Örebro 2016

Förra årets succé är tillbaka den 28 oktober - är du redo att fly igen?

Den 28 oktober så förvandlas återigen Örebro till ett samhälle drabbat av zombie-apokalypsen. Ett skräcklopp med bansträckning genom centrala Örebro och där motionärerna måste fly genom actionfyllda hinder.

Hinder – Scener

Längs loppets sträckning kommer löparna, förutom horder av zombies, passera mindre och större så kallade scener. Dessa scener är uppbyggda för att ge känslan av att man är med i tv-serien Walking Dead.

Tonvis med rekvisita

Arrangören använder rökeffekter, tonvis med rekvisita och riktiga stridsvagnar. Förra årets actionlopp blev en succé och man hade motionärer från stora delar av Sverige som flydde i skräckloppet genom stan.

Run For Your Lives - Zombie

Håkan Eriksson / Örebro Tribune

Galleria Krämaren - Run For Your Lives 2016

Hinder och skräcklöparloppet som ger dig en verklig anledning att träna. Spring, gå eller kryp 6.5 kilometer genom ett zombieapokalyptiskt Örebro city. Du har ett mål att ta dig till safezone vid Örebro slott.

Köp biljetter här om du vill vara med och springa.

Comments are closed.