Örebro Futsal Club

Lördagssmingel från Ritz Nightclub med Linda Bengtzing på scenen

Lördagen den 23 september gästade Linda Bengtzing Örebro och Ritz Nightclub.

· Publicerad: 24 september 2017 · 03.08.
Ritz Nightclub med Linda Bengtzing

Linda Bengtzing slog igenom över natt med låten ”Alla Flickor” i Melodifestivalen 2005, och har sen dess varit ett etablerat namn på den svenska musikscenen.

När hon kvällen den 23 september skulle uppträda på Ritz Nightclub i Örebro var det ändå oklart om den nu 43-årige sångerskan fortfarande hade någon dragningskraft. Det var ju ändå ett tag sedan Bengtzing kom med något nytt material och framför allt ett nytt album.

Annons ▾

Galet tryck på dansgolvet

Det var inte någon rekord publik på Ritz ikväll, och jämfört med fredagen var det förmodligen färre besökare idag än då, men det blev en av de galnaste kvällarna på väldigt länge. Dansgolvet körde gamla klassiska 90-tals låtar och besökarna blev som vilda och dansade med så hela fastigheten gungade.

En energisk Linda Bengtzing

När Linda Bengtzing klev upp på scenen steg temperaturen ytterligare en grad, den redan uppvärmda publiken blev mer i extas när kvällens artist gjorde entré. Hon var som ett energipaket på scenen, Linda hoppade runt och kommunicerade ständigt med publiken.

Många av kvällens besökare bestod av unga tjejer som oavbrutet sjöng med i låtarna.

Linda Bengtzing besökte Ritz Nightsclub under 2013 och den konserten var inte i närheten av samma framträdanden som ikväll, både på scenen och på dansgolv.

Här kommer ett par bilder från kvällen när Linda Bengtzing besökte Örebro och Ritz Nightclub

FIKK - För att alla behövs