Örebro Futsal Club

Eventet Bilar på stan arrangeras i Örebro på lördag

Den 30:e september anordnas för fjärde året i rad Bilar på Stan i centrala Örebro.

· Publicerad: 26 september 2017 · 18.09.

Arrangemanget är ett samarbete mellan City Örebro och MRF-anslutna nybilshandlare.

På Drottninggatan visas 55 av de senaste bilmodellerna på marknaden upp, och besökarna får en unik möjlighet att träffa bilhandlarna.

Annons ▾

I år finns även experter inom bilfinansiering på plats för att kunna besvara frågor kring privatleasing eller andra finansieringsmöjligheter.

Aktiviteter för barnen på Stortorget

– På Stortorget kommer det att finnas ansiktsmålning och traditionsenligt kommer du även att hitta en fiskdamm på plats där alla intäkter går till Örebro Stadsmission, berättar projektledare Malin Carlsson, City Örebro.

Även Nerikes brandkår, ambulansen och citypolisen visar upp sina fordon på Stortorget där barnen får träffa personerna på fältet och se hur personalen arbetar vid en trafikolycka.

Dessutom finns spelare och personal från ÖHK, ÖSK, KIF och Örebro Innebandy på plats för intervjuer under dagen.

Kommentarer från City Örebro

– Vi jobbar stenhårt med att alla våra event upplevs trygga, trevliga och tillgängliga, förklarar Stina Storm, VD på City Örebro.

– Bilar på Stan är ett gott exempel på detta där vi rullar ut röda mattan för att alla örebroare och besökare ska känna sig extra välkomna, samtidigt som det ska ge mer ”klirr i kassan” hos våra medlemmar och samarbetspartners, avslutar Storm ett pressmeddelande från City Örebro.

Eventet pågår lördag 30:e september klockan 10-15. Under dagen kommer Drottninggatan att vara avstängd för buss- och biltrafik.

FIKK - För att alla behövs