Örebro Futsal Club

Vengaboys fyllde Ritz Nightclub

Ritz Nightclub drog fulla hus när 90-tals gruppen Vengaboys erövrade livescenen under lördagskvällen

· Publicerad: 1 oktober 2017 · 02.48.
Vengaboys

Lördagskvällen fylldes Ritz Nightclub till bristningsgränsen då 90-tals gruppen Vengaboys stod för underhållningen. Det var långa köer utanför nattklubben redan tidigt under lördagskvällen och det verkade som det aldrig tog slut, när Örebro Tribune lämnade Ritz Nightclub efter ett-tiden på natten så var det fortfarande köer som ringlade sig utanför nattklubben.

Vengaboys kliver upp på scenen i typisk 90-tals klädsel och drar igång sin fartfyllda show, publiken var riktigt med på noterna och hela klubben dansade och sjung med till gruppens största hits, bland annat ”Boom, Boom, Boom, Boom”, ”We Like to Party”, ”We’re Going to Ibiza”, ”Shalala Lala”.

Annons ▾

Fakta om Vengaboys

Vengaboys är en nederländsk popgrupp som bildades 1997 av den spanska DJ-duon Wessel van Diepen och Dennis van den Driesschen, kanske mer kända som Danski & Delmundo.

Gruppen frontades ursprungligen av sångarna och dansarna Kim Sasabone, Denise Post-Van Rijswijk, Robin Pors och Roy den Burger, medan Danski & Delmundo fokuserade på att producera låtarna i studion.

Gruppen nådde sin höjdpunkt i slutet av 1990-talet med de brittiska singelettorna ”Boom, Boom, Boom, Boom” och ”We’re Going to Ibiza”.

Vengaboys upplöstes år 2004, men hade en återförening under 2006.

FIKK - För att alla behövs