Örebro Futsal Club

Misstänkt mordförsök i Kumla – man i 40-årsåldern gripen

Polisen griper under tisdagen en man misstänkt för mordförsök i centrala Kumla.

· Publicerad: 3 oktober 2017 · 12.38.
Arkivbild-Polisfordon
Arkivbild – Örebro Tribune

Polisen får vid klockan 03.18 under natten mot tisdag in larm från en lägenhet på Stenevägen i centrala Kumla och enligt uppgifter ska en man född 60-årsåldern blivit utsatt för ett mordförsök efter han har hittas stickskadad i en lägenhet.

Polisen meddelar via sin hemsida att det varit oklart runt händelsen, man skriver ”det råder oklara omständigheter”. Polisen kan dock inte utesluta att mannen utsatts för ett brott.

Annons ▾

Rubricerad som försök till mord

Under dagen har en teknisk undersökning av lägenheten genomfört, polisen har också haft förhör med personer som kan tänkas sitta på information om händelsen.

Polisen har i nuläget rubricerat händelsen som försök till mord, det är även oklart hur läget är för den stickskadade mannen.

Uppdatering

Vid klockan 13.30 på tisdagen rapporterar polisen att man vid klockan 08.40 på tisdagsmorgonen har gripit en misstänkt gärningsman. Den misstänkte är en man född 1971 och polisen kunde gripa mannen, i hans bostad i Kumla. Mannen förnekar att denne skall varit inblandad i händelsen som inträffat under natten.

Polisen kommer att under dagen fortsätta med att säkra bevis och förhöra vittnet.

FIKK - För att alla behövs