Örebro Futsal Club

Nästa kliv mot framtiden – missa inte årets Gymnasiemässa i Örebro

Missa inte chansen att ställa dina frågor till elever och lärare från gymnasieskolorna

· Publicerad: 10 oktober 2017 · 10.47.
Gymnasiemässan-2016
Gymnasiemässan 2016

Torsdag den 12 oktober mellan klockan 09.00-19.00 så är det dags för årets Gymnasiemässa i Örebro. Mässan ger dig en chans att träffa skolorna i Örebro län och få svar på dina frågor. Platsen för gymnasiemässan är såsom tidigare på Conventum Arena, Fabriksgatan 26-28 i Örebro

Skolor, utbildningsvägar, framtidsplaner …?

Gymnasievalet är ett stort steg för många ungdomar. Kanske vill du och din familj veta mycket mer om vilka skolor som finna, utbildningsalternativ, vad de olika programmen leder till. Välkomna att få en översiktlig information inför gymnasievalet, skolor, utbildningsvägar, framtidsplaner …?

Annons ▾

För att hjälpa dig i djungeln av olika utbildningar och val så anordnas årligen Gymnasiemässan. Mässan är ett samarbete mellan kommunala och fristående gymnasieskolorna i Örebro län för att hjälpa länets elever hitta rätt.

Tolk på mässan

På plats kan du träffa alla skolorna, ställa frågor till elever och lärare från gymnasieskolorna och även lyssna in information inför gymnasievalet.

Gymnasiemässan erbjuder teckentolk till dig som besökande vårdnadshavare mellan klockan 15.00-19.00. Kontakta informationsdisken så hjälper vi dig.

Skolverket tillhandahåller information om den svenska skolan på 13 olika språk. Bland annat på Arabiska, Engelska, Serbiska och Somaliska.

FIKK - För att alla behövs