Örebro Futsal Club

Man häktad för våldtäkt på akutmottagningen i Örebro

En man häktades på tisdagen, misstänkt för att ha våldtagit en person på Universitetssjukhuset i Örebro.

· Publicerad: 12 oktober 2017 · 16.49.

En person ska på natten mellan lördagen och och söndagen ha blivit våldtagen inne på akutmottagningen vid Universitetssjukhuset i Örebro. Enligt polisen så har två personer besökt akutmottagningen och i samband med detta så har överfallet skett.

Misstänkt man i 50-årsåldern häktad

SVT Örebro rapporterar att en man som uppges vara i 50-årsåldern misstänks ha begått en våldtäkt inne på akutmottagningen, under tisdagen så häktades mannen. Den misstänkta våldtäktsmannen och våldtäktsoffret känner varandra sedan tidigare, uppger Mats Nyhlén – kommunikationschef på polisen i Bergslagen, till SVT Örebro.

Annons ▾

I övrigt är polisen förtegen om händelsen och hänvisar till åklagaren som leder förundersökningen.

FIKK - För att alla behövs