Örebro Futsal Club

The Sounds kommer till Örebro i mars nästa år

Idag meddelade arrangörerna bakom Frimis salonger att rockbandet The Sounds kommer till Örebro i mars nästa år.

- .
The Sounds på Putte i Parken 2013.

The Sounds bildades i Helsingborg 1999 och slog igenom 2002 med albumet samt singeln Living in America. Under bara några år blev gruppen en internationell akt.

Bandet frontas av den karaktäristiska sångerskan Maja Ivarsson som 2012 medverkade i det populära TV-programmet Så mycket bättre. Ivarsson ligger även bakom sommarhiten Hej hej Monika som hon skrev under pseudonymen Nancy Blond tillsammans med Felix Rodriguez (också i The Sounds) och sångaren Nic Schröder.

Annons ▾

Åker ut på ny turné

I november åker bandet ut på en Kalifornien-turné med stopp i bland annat Los Angeles och San Francisco, i december återvänder de hem för att spela i Sverige. Den 9 mars kommer The Sounds kommer till Örebro för att spela på Frimis salongers scen. Biljetterna släpps måndagen den 16 oktober klockan 09:00.

Plats: Frimis Salonger
Datum: 9/3 2018
Tid: 21:00
Pris: 295kr + avgift
Ålder: 18 år

FIKK - För att alla behövs