Örebro Futsal Club

Darin kommer till Örebro och Conventum i februari

Den 23 februari nästa år kommer Darin till Conventum i Örebro – en del av hans Sverigeturné.

· Publicerad: 17 oktober 2017 · 18.25.
Darin på en spelning i Örebro under 2016.

Efter att under en tio års period ha regerat som en av Sveriges största engelskspråkiga popstjärnor så bytte Darin år 2015 sitt spår. Han startade eget skivbolag vilket han sedan gav ut sin egen musik, han började skriva mer organisk musik med svensk text och avslutar med att ge sig ut på en, så gott som helt slutsåld turné under våren 2016. Turnén i sin tur innehöll bland annat två fullsatta spelningar på Cirkus som dokumenterades i livealbumet ”Fjärilar i magen – Live från Cirkus”.

Släpper nytt album

Nu är det äntligen dags för Darins andra album på svenska – den 17 november släpps uppföljaren ”Tvillingen” och kommande vår så ger han sig återigen ut på en stor Sverigeturné, för att ge albumet liv till livepubliken.

Annons ▾

– Det är ett album som reflekterar olika sidor av mig, mitt mest personliga album hittills och det speglas i att varje låt har fått bli sin egen värld, förklarar Darin.

Albumets första singel, ”Ja må du leva” har redan sålt 2 gånger Platina och dom uppföljande singlarna ”Tvillingen” samt balladen ”Alla ögon på mig” toppar listorna på både Spotify och i radion. Singeln ”Tvillingen” har bara efter ett par veckor sålt guld. På albumet har Darin jobbat med låtskrivare och producenter som David Lindgren Zacharias, Smith & Thell, Ollie Olson och Lars Halapi.

Åker ut på ny turné

Den 22 februari 2018 har turnén premiär och därefter följer tjugotalet stopp runt om i landet. Den 23 februari kommer Darin till Conventum i Örebro. Biljetterna släpps fredag 20 oktober 2017 klockan 10.00 via www.unitedstage.se.

FIKK - För att alla behövs