Örebro Futsal Club

Metallsvenskan återuppstår i en annan stad

Hos arrangören väcktes åter en låga som ledde till ett konkret beslut – återuppliva Metallsvenskan

· Publicerad: 17 oktober 2017 · 12.00.

Året 2009 så grundades Metallsvenskan i Örebro som en hyllning till de två saker som betydde mycket för grundarna fotboll och Metal. Efter åtta år och lika många framgångsrika upplagor så bestämde sig dock arrangörerna, att begrava festivalen för gott (2016). Detta beslutet togs huvudsakligen på grund avtidsbrist, men även av privata skäl.

När frågan sedan kom upp om att sätta upp festivalen i Norrköping så väcktes åter en låga som till sist ledde till ett konkret beslut om att återuppliva Metallsvenskan. Detta är mycket tack vare ett stort engagemang från branschfolk och stadens kommun.

Annons ▾

Metallsvenskan 15 – 16 Juni 2018 i Norrköping

Nu är det alltså återigen dags för hårdrockshjältarna att snöra på sig fotbollspjucken, besökarna att vallfärda till Sveriges mest unika festivalkoncept som förutom fotbollsturneringen, uppbackas av en stark line-up med artister på Metallsvenskans scener.

Early Bird
Biljettsläpp med start torsdagen den 19:e oktober kl 12.00.

2-dagars Early Birdbiljett 799:- (inklusive serviceavgift).
OBS! Endast ett limiterat antal till försäljning!

Artistsläpp
Torsdagen den 19:e oktober klockan 12.00.
De första bokade artisterna presenteras!

Här under kommer ett galleri med bilder från tidigare år av Metallsvenskan…

FIKK - För att alla behövs