Örebro Futsal Club

Sabina Ddumba åker på Sverigeturné – kommer till Örebro

Sångerskan Sabina Ddumba åker ut på en Sverigeturné och kommer till Örebro Konserthus den 17 mars nästa år.

· Publicerad: 18 oktober 2017 · 12.08.
Sabina Ddumba på Frimis Salonger.

På bara några år har Sabina Ddumba säkrat sin plats som en av Sveriges klarast lysande musikaliska stjärnor. I somras fick festivalbesökare på Popaganda, Way Out West och Bråvalla Festivalen uppleva henne på scen och nu får ännu fler chansen.

Ny Sverigeturné

Idag blev det officiellt att hon åker på Sverigeturné under våren och intar några av landets främsta konserthus och konsertlokaler, däribland Cirkus i Stockholm och Göteborgs konserthus.

Annons ▾

Lördagen den 17 mars uppträder hon på Örebro Konserthus. Sabina Ddumba besökte Örebro och Frimis Salonger fredagen den 31 mars tidigare i år, då drog hon fullt hus.

Slog igenom 2016

Sabina Ddumba släppte i oktober 2016 sitt kritikerrosade debutalbum Homeward Bound som inkluderar platinasäljande singlarna ”Effortless” och ”Not Too Young” med vilka hon förra året belönades en Grammis och P3-Guldpris för Årets Nykomling.

De senaste åren har hon jobbat med flertalet internationella låtskrivare och hon är numera signad till Warner Bros i USA. Under hösten syns hon som en av deltagarna i årets upplaga av Så Mycket Bättre, som har premiär på lördag.

FIKK - För att alla behövs