Örebro Futsal Club

Larm om lägenhetsbrand i Brickebacken

Räddningstjänsten larmas på lördagseftermiddagen ut till bostadsområdet Brickebacken efter larm om brand i en lägenhet

· Publicerad: 21 oktober 2017 · 16.19.
Villabrand i Brickeberg-Räddningstjänsten

Räddningstjänsten larmas vid klockan 15.30-tiden under lördagseftermiddagen ut till bostadsområdet Brickebacken vid 15:30 på lördagen efter att det inkommer larm om att det skall brinna i en lägenhet på Granrisvägen. SOS Alarm har även kallat ut polis och ambulans fram till den aktuella adressen.

Olja har brunnit på spisen i köket

Enligt uppgifter vi fått ska det vara olja som har fattat eld på spisen i köket, en person är i samband med branden förd med ambulans till Universitetssjukhuset i Örebro.

Annons ▾

Branden i köket ska personer ha hunnit släcka innan räddningstjänsten anländer fram till platsen, räddningstjänsten stannar kvar på adressen och kontrollerade att elden inte spridit sig vidare via fläkt och ventilationsrör i fastigheten.

FIKK - För att alla behövs