Örebro Futsal Club

Onsdagsmingel från Ritz Nightclub med Sean Kingston

Onsdagen den 25 oktober spelade Sean Kingston på Ritz Nightclub i Örebro.

· Publicerad: 26 oktober 2017 · 21.19.
Sean Kingston på Ritz Nightclub

Sean Kingston slog igenom enbart 17 år gammal med låten Beautiful Girls 2007. Han upptäcktes på webbplatsen Myspace av Tommy Rotem på skivbolaget Beluga Heights.

Onsdagen den 25 oktober kom han till Örebro för att uppträdda på Ritz Nightclub. Han kommer även uppträdda där fredagen den 27 oktober.

Annons ▾

Bra drag för en onsdag

Sean Kingston marknadsfördes som en världsartist vilket han på ett sätt är då Beautiful Girls var en stor hit, men det var 10 år sen och hans senare verk har inte fått samma genomslagskraft.

Kvällen på Ritz blev en blandning mellan antiklimax men ändå bra fart för en onsdag, en artist som Sean Kingston borde dragit mer publik än vad som dök upp igår kväll. Ändå var det som sagt en bra kväll för att vara onsdag.

Sean Kingston som idag är 27 år bjöd inte på det mest explosiva scenframträdandet utan nöjde sig mest med att gå fram och tillbaka på scenen. Detta bidrog till att konserten i sin helhet bli monoton och förutsägbar.

Kingston var dock på bra humör och drog sig inte från att hälsa på publiken som gång på gång skrek av glädje när artisten böjdes ner till dem.

Här kommer ett par bilder från kvällen när Sean Kingston på Ritz Nightclub. För er som missade Kingston kommer en ny chans på fredag då han spelar igen.

FIKK - För att alla behövs