Örebro Futsal Club

Örebro Futsal spelar seriepremiären hemma mot Djurgården

Redan under kommande tisdag så är det dags för säsongspremiär i SFL – Örebro Futsal Club möter Djurgårdens IF

· Publicerad: 26 oktober 2017 · 02.05.
ÖSK Futsal - Örebro Futsal Club
Örebro Futsal Club möter ÖSK Futsal under säsongen 2016/17

Futsalsäsongen är igång och redan under tisdag den 31 oktober spelar Örebro Futsalclub sin premiär i SFL, och detta sker hemma på Idrottshuset när man möter Djurgårdens IF.

Laget tog klivet upp i SFL

Enligt lagledningen i Örebro Futsal så meddelar man att Djurgårdens IF FF har och ställer upp med ett spännande lag inför premiären. Nytt för säsongen är att Djurgården och Hammarby tagit steget upp i SFL, och en förhoppning finns att det får en positiv effekt både på plan och läktarplats.

Annons ▾

Hög målsättning

Säsongens upplaga av Örebro Futsal Club ser bra ut, det ska bli väldigt spännande att se vad laget kan prestera. Man går med en fortsatt en hög målsättning, samtidigt som man vet att det är mycket som måste klicka som team om man ska gå långt.

Örebro Futsal Club har gått in med hårt arbete och laget i fokus, det är ledorden som man hoppas ska ta laget till slutspel.

– Vi har även lagt mycket kraft och energi på att försöka höja upplevelsefaktorn på våra hemmamatcher. Laget kommer att ha en häftig inramning runt planen och vi har ett helt nytt tänk med ljuseffekter, detta kommer bli en del av showen och kommer nyttjas under hela matchen.

– Ska vi få fler att komma på våra hemmamatcher räcker det inte bara att spela en attraktiv futsal, publiken måste också attraheras av matcharrangemanget, meddelar Ronny Pettersson, General manager för Örebro Futsal Club.

Vi välkomnar en ny spännande säsong i Futsal-Sverige!

FIKK - För att alla behövs