Örebro Futsal Club

ÖSK Futsal startar upp säsongen i bortamatch mot KFUM Linköping

ÖSK Futsal reser under söndagen till Linköping för säsongens första möte i SFL-säsongen

· Publicerad: 28 oktober 2017 · 23.18.
ÖSK Logotyp

Söndagen är det dags för ÖSK Futsal att starta SFL-säsongen med en resa söderut till Linköping. ÖSK Futsal möter KFUM Linköping i Linköpings sporthal klockan 16.00.

Inför mötet mot KFUM Linköping

– Vi har precis haft sista träningen inför premiären och det märktes på killarna att det är premiär. Bra fart och intensitet, blandat med bra tugg. Vi har gnuggat på som vanligt och killarna går framåt för varje träning. Är riktigt kul att ha alla igång nu också.

Annons ▾

– Vi är taggade och förberedda på en av säsongens tuffaste matcher. Vi har respekt för våra motståndare som avslutade SFL på ett grymt sätt och höll sig kvar. Man har behållt alla spelare och ledare samt kryddat det med några utländska nyförvärv. Linköping blir att räkna med iår, noll underskattning från vår sida med andra ord. Vi åker inte till Linköping för att åka hem utan några poäng, meddelar tränaren Victor Huerta.

Dags att bevisa dom stegen

– Självklart är jag taggad. Vi har jobbat hårt med Victor, men truppen har jobbat även hårdare. Premiären kommer bara en gång i säsongen och det här är tränarduons första premiär i SFL nånsin. Vi har bred trupp och vi kan inte ha alla med i Linköping, men hela truppen väntar ändå för första signalen. Nu är det dags för bevisa dom stegen vi har tagit under försäsongen, säger tränare Mikko Sepällä.

Spelarnas förväntningar inför söndagens match.

Upp till bevis är vi där eller inte?

– Det ska bli riktigt kul att få se var vi står nu när vi har tränat i 2 månader. Nu är det upp till bevis är vi där eller inte, meddelar Hussein Fawaz.

– Linköping är alltid en tuff match, vann varsin gång förra året och det gäller att vi är med från början. Vi kommer väl förberedda efter en försäsong där vi bara blivit bättre och bättre för varje match så nu är de bara att slänga ut tärningarna och hoppas på ett yatsy, säger Simon Blomqvist.

FIKK - För att alla behövs